Adgangskontrol

Adgang for de rette brugere

Et af JO Sikrings specialer er adgangskontrolanlæg.

Kort fortalt sikrer adgangskontrol, at udvalgte brugere får fleksibel og nem adgang til et givent område, mens uvedkommende ikke får det. Det kan fx være på arbejdspladser, hvor medarbejdere har adgang til kontorområderne, mens besøgende kun kan komme ind sammen med en medarbejder. Eller det kan være i indkøbscentre eller forretninger, hvor kunder har adgang til en stor del af forretningen, men ikke til baglokaler og personalekantiner.

Sikkerhedsniveauet for adgangskontrollen – og hvem der skal have adgang til hvad og hvornår – kan variere efter tidspunkt på døgnet og ugedagen. Men det er ikke noget problem. Adgangskontrolsystemet kan hjælpe med at holde styr på, hvornår brugerne skal have adgang – og til hvilke områder.

Adgangskontrol til ethvert behov

Der findes mange forskellige adgangskontrolanlæg:

  • Det kan være en enkeltstående enhed med lås til montering direkte i eller på en dør.

  • Det kan være en bom med en tilhørende kontrolenhed i forbindelse med ind- og udkørsel fra parkeringspladser eller garageanlæg.

  • Det kan være anlæg med flere kortlæsere eller låseanordninger, der er tilsluttet et lokalt netværk til programmering og registrering af hændelser.

Uanset hvilken løsning, der synes relevant for din virksomhed, får du rådgivning både før under og efter monteringen. Vi står til rådighed i hele processen og sikrer, at du får den mest optimale løsning. Vores montører er veluddannede og holder sig ajour med de nyeste løsninger og muligheder inden for adgangskontrol. Så du kan trygt lade os varetage sikringen af din bygning.

Undgå indbrud
Tyverialarm

Tyverialarm

Tyverialarmer forebygger indbrud effektivt. Og med personlig rådgivning tilpasser vi tyverialarmerne til netop dit behov.

Videoovervågning

Videoovervågning

JO Sikring tilbyder alle typer af videoovervågning – fra opsætning af et enkelt kamera til en avanceret netværksløsning.

DNA-mærkning

DNA-mærkning

SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og institutioner til mærkning af ejendele. DNA-mærkning forebygger indbrud.