Om os

Hos JO Sikring er det vores mål at sikre dine ejendele bedst muligt, hvad enten du er privatperson, boligforening eller virksomhedsejer. Vi udfører alle former for elektronisk sikring som fx tyverialarmer, videoovervågning, tågesikring, adgangskontrol og DNA-mærkning . Vi varetager hele processen fra rådgivning og projektering til udførelse, vedligeholdelse og service. På den måde er vi sikre på, at du får netop den løsning, der opfylder dine behov.

Vores medarbejdere har stor faglig ekspertise og udfører deres arbejde med respekt for deres håndværk. Vi bestræber os på at levere det bedste produkt og yde den højeste service, hvor dine ønsker og krav er i centrum. For det skal være en positiv oplevelse at have besøg af en medarbejder fra JO Sikring. Elektronisk sikring handler nemlig ikke kun om pris, men også om kvalitet, service og tillid.

Komplette løsninger inden for elektronisk sikring

JO Sikring er en del af ApS John Olsen El-installationer – en virksomhed med stolte traditioner inden for el-arbejde. Aps John Olsen El-installationer, som blev grundlagt i 1975, er et firma med bred faglighed, som udfører en lang række opgaver inden for elinstallation og elektrikerarbejde. JO Sikring blev oprettet som selvstændig afdeling i ApS John Olsen El-installationer i 2007. Formålet var at tilbyde komplette løsninger med fokus på el-installationer, antenneinstallationer, netværk og elektronisk sikring. Dermed får du samlet alle dine behov for el-arbejde i en og samme virksomhed. Vores fysiske adresse er i Rødovre, men vi kører ud på opgaver i Storkøbenhavn, Vestegnen, Nordsjælland – og endnu længere, hvis du har brug for det.

Tyverialarm

Tyverialarm

Tyverialarmer forebygger indbrud effektivt. Og med personlig rådgivning tilpasser vi tyverialarmerne til netop dit behov.

Videoovervågning

Videoovervågning

JO Sikring tilbyder alle typer af videoovervågning – fra opsætning af et enkelt kamera til en avanceret netværksløsning.

DNA-mærkning

DNA-mærkning

SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og institutioner til mærkning af ejendele. DNA-mærkning forebygger indbrud.