Vores ydelser

Mange typer elektronisk sikring

Undgå unødige bekymringer. Med elektronisk sikring kan du sikre dine værdier. JO Sikring tilbyder såvel store og avancerede løsninger til virksomheder og boligselskaber, som mindre – men særdeles effektive – løsninger til privatkunder.

Som kunde får du en komplet og samlet løsning inden for elektronisk sikring – uanset om du har behov for rådgivning, montering, vedligeholdelse eller service. Vi tilbyder alle former for løsninger inden for: tyverialarm, videoovervågning, DNA-mærkning, tågesikring og adgangskontrol.

Vi tilbyder

Tilpasset dine behov

Vi vurderer dine behov og rådgiver dig omhyggeligt, så vi er sikre på, at vores løsninger er målrettet dine specifikke behov. Det gælder uanset, om du er privat boligejer, virksomhedsejer, institutionsleder og administrator af et boligselskab. Og uanset om du har brug for en mindre eller mere omfattende løsning.

En del af Aps John Olsen El-installationer

Som en del af ApS John Olsen El-installationer tilbyder vi også el-arbejde inden for: ABDL-anlæg, boliginstallationer, elinstallationer, el-tjek af lejligheder, intelligente bygningsinstallationer, LED-belysning, netværksinstallationer, energioptimering, nød- og panikbelysning og solcelleanlæg. Vi opfylder med andre ord alle dine behov for elektronisk sikring og elinstallation. Og uanset opgavens omfang og type er du sikker på, at vores veluddannede montører altid udfører et solidt stykke arbejde.

Undgå indbrud
Tyverialarm

Tyverialarm

Tyverialarmer forebygger indbrud effektivt. Og med personlig rådgivning tilpasser vi tyverialarmerne til netop dit behov.

Videoovervågning

Videoovervågning

JO Sikring tilbyder alle typer af videoovervågning – fra opsætning af et enkelt kamera til en avanceret netværksløsning.

DNA-mærkning

DNA-mærkning

SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og institutioner til mærkning af ejendele. DNA-mærkning forebygger indbrud.