DNA-mærkning

Forebyg indbrud og tyveri

Du kan forebygge indbrud og tyveri med DNA-mærkning med op til 85%. Hvis dine ejendele er DNA-mærkede, kan man nemlig slå ejeren op i et register og se, hvor ejendelene kommer fra. Tyvene har mere end svært ved at sælge DNA-mærkede ejendele videre, så det afholder dem ofte helt fra at begå indbrud i DNA-mærkede ejendomme. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du får indbrud, står ejendelene opført i et internationalt register, som politiet kan søge i. Det øger chancen betydeligt for at få ejendelene igen.

Selecta DNA-mærkning

Hos JO Sikring forhandler vi SelectaDNA Kit. SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og organisationer til at forebygge indbrud og tyveri. Hvis du vælger SelectaDNA, får du tilsendt et kit, der indeholder en væske med et UV-sporstof med en unik kode. Du afmærker dine ejendele med den næsten usynlige SelectaDNA væske, og den unikke kode registreres med dine kontaktoplysninger og adresse i SelectaDNA’s internationale database. Når væsken er tørret, er den nærmest umulig at fjerne. Og den kan kun ses i et særligt UV-lys.

Med SelectaDNA kittet følger sikringsmærker, som du kan sætte op i døre og på vinduer. Mærkerne er en advarsel til tyvene om, at du har mærket dine ejendele med UV-sporstof, og at værdigenstandene er opført i et register med den rette ejer. Hvis dine ejendele bliver stjålet, er det nemt at spore dem – også selvom de er ført ud af landet.

Indbrudstyvene tager en stor chance, hvis de stjæler DNA-mærkede ejendele, og derfor lader de fleste være med overhovedet at gøre forsøget.

DNA-mærkning kan bruges til mange forskellige værdigenstande, fx elektronik, malerier, smykker, lamper og cykler. Kun fantasien sætter grænser.

Se mere om DNA-mærkning i videoen

DNA-mærkning
Tyverialarm

Tyverialarm

Tyverialarmer forebygger indbrud effektivt. Og med personlig rådgivning tilpasser vi tyverialarmerne til netop dit behov.

Videoovervågning

Videoovervågning

JO Sikring tilbyder alle typer af videoovervågning – fra opsætning af et enkelt kamera til en avanceret netværksløsning.

DNA-mærkning

DNA-mærkning

SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og institutioner til mærkning af ejendele. DNA-mærkning forebygger indbrud.