Tågesikring

Beskytter dine værdier

De fleste – både virksomheder, boligforeninger og privatpersoner – ønsker at beskytte sig mod indbrud og tyveri. Det er svært. Men med tågesikring kan du beskytte dine ejendele – selv under indbrud.

Tågesikring forhindrer, at dine værdigenstande bliver stjålet eller ødelagt under indbrud. Hvis tyve bryder ind, sørger tågekanoner nemlig for, at lokalet eller området bliver fyldt af tæt tåge på få minutter. Så er det umuligt for tyvene at orientere sig, og de kan ikke stjæle eller ødelægge dine værdier. Med tæt tåge i rummene er der tid til, at hjælpen kan nå frem. Tågen er uskadelig for mennesker og dyr, og den påvirker heller ikke dine ejendele.

Mange fordele ved tågesikring

  • Tågesikring virker præventivt. De fleste indbrudstyve går langt uden om steder med tågesikring.

  • Tågesikring sikrer dine værdier effektivt. Du behøver ikke at skærme din forretning eller din bolig mekanisk.

  • Tågesikringen er ufarlig. Tågen er kunstig og uskadelig for mennesker, dyr og ejendele.

JO Sikring rådgiver og installerer effektiv tågesikring, der forhindrer tyveri af værdigenstande, og som efterlader så få spor, at det er relativt hurtigt og simpelt at genoptage arbejdet efter et indbrudsforsøg. Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Tågesikring
Tyverialarm

Tyverialarm

Tyverialarmer forebygger indbrud effektivt. Og med personlig rådgivning tilpasser vi tyverialarmerne til netop dit behov.

Videoovervågning

Videoovervågning

JO Sikring tilbyder alle typer af videoovervågning – fra opsætning af et enkelt kamera til en avanceret netværksløsning.

DNA-mærkning

DNA-mærkning

SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og institutioner til mærkning af ejendele. DNA-mærkning forebygger indbrud.