Tyverialarm

Vi passer på dine ting

Indbrudstyve, der hærger, når folk ikke er hjemme, er ikke noget særsyn. Ifølge Danmarks Statistik var der mere end 63.000 indbrud i Danmark i 2015. Det er chokerende og utrygt at komme hjem til en smadret dør eller et ødelagt vindue. Men der findes en løsning. Med en tyverialarm kan du forebygge eller begrænse skaden ved indbrud. Det skaber tryghed, når du skal på ferie – og i din hverdag.

JO Sikring tilbyder en række forskellige løsninger inden for tyverialarmer. Med personlig rådgivning og tilpasning af vores tyverialarmer, finder vi den løsning, der passer til netop dine behov. Vores tyverialarmer er af høj kvalitet og AIA-godkendte efter europæiske standarder.

Ingen løbende udgifter

Når du køber en alarm hos JO Sikring, får du ingen løbende udgifter til abonnement eller lignende. Det eneste, der kræves, er, at alarmen har adgang til internettet gennem jeres almindelige bredbåndsrouter. Du får alarmhændelser via push-meddelelser på din smartphone.

Intelligent alarm fra TrueGuard

Vi tilbyder blandt andet tyverialarmer fra TrueGuard, der er en helt ny generation af tyverialarmer. TrueGuard MZ er en intelligent og avanceret alarm til det moderne hjem. Den er yderst stabil, let at betjene og sikrer dit hjem effektivt mod indbrud. Med avancerede alarmegenskaber, fremragende hjemmestyringsfunktioner og en smart energisparefunktion er TrueGuard MZ en komplet og omkostningseffektiv tyverisikrings-løsning til dit hjem. Den sender en sms, hvis alarmen går, og sikrer dig en behagelig og tryg hverdag.

TrueGuard MZ er AIA godkendt (kl. 2 20-40) og byder på:

  • Avancerede alarmegenskaber

  • Brugervenlighed med dansk app og webmodul

  • Integreret strømforsyning i kontrolpanelet

  • Intelligent styring af lys, el og varme

  • Øjebliksbilleder fra kamerasensor

TrueGuard MZ er en af de mange forskellige løsninger, vi tilbyder til sikring af dit hjem. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om den mest optimale løsning til præcis dine behov.

TrueGuard
Tyverialarm

Tyverialarm

Tyverialarmer forebygger indbrud effektivt. Og med personlig rådgivning tilpasser vi tyverialarmerne til netop dit behov.

Videoovervågning

Videoovervågning

JO Sikring tilbyder alle typer af videoovervågning – fra opsætning af et enkelt kamera til en avanceret netværksløsning.

DNA-mærkning

DNA-mærkning

SelectaDNA kan bruges af private, virksomheder og institutioner til mærkning af ejendele. DNA-mærkning forebygger indbrud.